Webdesign
SEO, Søgemaskineoptimering
Søgemaskine Optimering - Søgemaskineoptimering, SEO
Design

SEO, Søgemaskineoptimering

SEO, Optimering til søgemaskiner
spansk
 

Nogle personer får en topplacering hos de største søgemaskiner og får masser af trafik.

Andre gør det samme, men opnår intet.

Hvorfor?

 

Søgemaskineoptimering

Mere end 80% af websites, der bliver tilmeldt søgemaskinerne har et fælles problem, som gør deres link-ranking lavere. Vi kan hjælpe dig, hvis dit site ikke kommer frem på en af søgemaskinernes første sider.

Sandheden er, at du kan tilmelde dit site til alle søgemaskiner i verden, men hvis dit website ikke er optimeret til søgemaskinerne, ja... så spilder du simpelthen din tid... At tilmelde dit website er kun et halvt udført arbejde.

Ønsker du at blive opdaget i søgemaskinerne, må du smøge ærmerne op og arbejde lidt mere med optimeringen af dit website.

Ved at optimere dit site, vil du forøge chancerne for at dit site kommer op blandt top 10 eller 20 på søgemaskinerne. Når de fleste personer bruger en søgemaskine, går de sjældent længere end de første 20 resultater, men ændrer i stedet deres søgeords-kriterier. Derfor er det vigtigt at have en høj placering hos søgemaskinerne.

Tre metoder til at komme højt i søgemaskinerne:

  • Lær hvordan du kan optimere dine websider ved at studere teknikkerne, der bliver brugt til at forøge chancerne for at komme længere frem på resultatsiderne.
  • Køb en program-pakke, der kan optimere dine websider for dig.
  • Få os til at gøre det for dig. Vi kan optimere websider til at komme længere frem på listen hos søgemaskinerne. Da vi har en baggrund med erfaring i webdesign og online marketing, kan vi optimere dine websider.
Hvad vi ikke kan love dig er, at du bliver nummer 1 på alle søgemaskiner. Men det er der jo så mange andre, der lover! :o).

Men vi kan love dig, at vi er ærlige, udfører et godt stykke arbejde, som med garanti ender med, at dit site bliver listet bedre i søgemaskinerne - og at det vil få flere besøgende. Vi kan også love, at vi er gode til vores job! :o)

Ranking - Eksempel på en optimering:

Flere af vores sites har en top 10 ranking på søgemaskinerne. Et eksempel på et af vores egne sites, hvor vi har lavet en optimering til søgemaskinerne er spillet 'Virtual OL', som vi igangsatte cirka ½ måneds tid, før olympiaden startede. Der er over 1.000.000 sites i hele verden, der kommer frem hos Google ved en søgning på ordet 'Olympiade'. Vores spil, som faktisk kun er en enkeltdel af et større site, kommer frem mellem de 2 første resultater.

Nå ja, som en indskudt sidebemærkning kommer vi frem som nummer 1, hvis man kun søger blandt danske resultater. (23. april-2005).

Tjek selv efter: :o)

Opnå gode placeringer på søgemaskinerne

Så hvadenten du har brug for en komplet Internet marketingsløsning med optimering af søgeord; vedligeholdelse og oprettelse af adwords; landingpages - eller du bare har brug for lidt hjælp til at forøge din link-popularity og Page Rank, kan vi hjælpe dig!

Vi vil være glade for at hjælpe dig med at etablere en effektiv 'søgemaskine optimeringskampagne', der hjælper dig med at opnå gode placeringer på søgemaskinerne.

Har du brug for en seriøs, hurtig og professionel samarbejdspartner, så start med at kontakte os og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.
Du er velkommen til at ringe eller sende os en mail.

 
Billige priser for udvikling