Et website er i dag virksomhedens vigtigste ansigt udadtil. Det er her potentielle kunder, samarbejdspartnere og fremtidige medarbejdere klikker sig ind og på få sekunder danner sig et indtryk af dig eller din virksomhed.

Vi kan hjælpe dig med at få flere tilfredse besøgende på din hjemmeside og en højere placering hos søgemaskinerne.

Haiku.dk er et dansk internetbureau, der er bosiddende i Granada, Spanien. Vi kender Andalusien og har 10 års erfaring i webdesign, markedsføring, webudvikling - og arbejder med spanske priser.

Har du brug for en videreudvikling af dit eksisterende hjemmeside, vedligeholdelse af det nuværende, eller - som mange vælger - at få et nyt og mere tidssvarende design, kan vi hjælpe dig med at udvikle webløsninger, der giver flere besøg og bedre kundeoplevelser.

For en begrænset periode får du ved bestilling af vores produkter 20% rabat fratrukket den normale pris, tre måneders gratis support samt en pauseskærm med dit logo på.

Tryk her for at bestille et produkt med besparelse.
Tilbudet er gældende juni og juli.

Har du brug for en seriøs, hurtig og professionel samarbejdspartner, så start med at kontakte os og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Du er velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Bestil produkt
Ny kunderabat: 20%
Tre måneders gratis support ved bestilling
Pauseskærm med dit logo til branding
 

Nogle personer får en topplacering hos de største søgemaskiner og får masser af trafik. Andre gør det samme, men opnår intet. Hvorfor?

Mere end 80% af websites, der bliver tilmeldt søgemaskinerne har et fælles problem, som gør deres link-ranking lavere. Vi kan hjælpe dig med at komme frem på søgemaskinerne.

Om haiku.dk: Vi er en dansk internetbureau bosat i Granada, Andalusien med 10 års professionel erfaring i webdesign og udvikling. Vi taler dansk, engelsk, spansk, de nordiske sprog, SEO, XML, HTML, SQL, Flash, Php, CMS - og ret mange eksotiske internetdialekter. Vi er bosiddende i hjertet af Andalusien og er lokalkendte. Vi arbejder med spanske priser.

Haiku.dk
Calle Parra 1, 1ºJ
18140 La Zubia
Granada
Tlf: (+34) 958 592 056

Ønsker du ikke at modtage informationer om vores produkter sender du et svar på denne mail med 'afmeld' som titel.