Gratis ting

Gratis ting

Gratis ting til download
 

Programmerne er mest lavet til brug i vores arbejde. Det hænder at man har brug for at lave nogle nye kodeord og så kommer problemet: hvad skal kodeordet være? Det var sådan ideen til kodeords-generatoren opstod. (Den er ikke på dansk, men hvis du spørger pænt, skal jeg nok lave en dansk version.)

Fontlisteren opstod på nogenlunde samme måde. Specielt ved grafisk arbejde kan det være svært, for ikke at sige umuligt, at finde frem til den #€%#€% font, som man skal bruge. Fontlisteren hjælper lidt på vejen. :o)

 

Kodeords generator
Download det samme program til at lave kodeord med, som KGB også har downloadet.

Kodeordsgeneratoren er et lille bekvemt værktøj, som kan bruges til at lave forskellige kodeord med.

Vælg mellem forskellige typer kodeord; store og små bogstaver, tal og med specialtegn. Kodeordene kan indeholde fra 3 til 20 bogstavers.

Med et tryk på knappen Clipboard bliver kodeordet automatisk 'gemt' i udklipsholderen og kan kopieres ind i hvilket som helst andet program.

Vælg længde på kodeord, afkryds ønskede felter og tryk på 'Generate'.

Download kodeordsgeneratoren her
 

Fontlister
Få en oversigt over fonte på harddisken.

Fontlisteren er en program, der giver en oversigt over fonte, der gemmer sig på harddisken og giver en hurtig oversigt over disse.

Når man trykker på et font-navn, vises fonten i forskellige tekststørrelser.


Finder automatisk fontene, vælg en font og se den i forskellige størrelser.

Download fontlisteren her
 

Programmerne er udviklet til Windows - og indeholder intet spyware eller tracking. Dobbeltklik på programmerne for at starte dem.